Vul abonnement ABC Dive

Wil je extra voordeel behalen bij je flesvullingen?

Wie regelmatig duikt en een fles perslucht moet vullen weet dat een gemiddelde vulling al gauw € 3 tot € 4 per keer kost.

Vanaf 1 mei heeft ABC Dive een vulabonnement vanaf slechts € 45,- per jaar. En daarvoor kun je je fles onbeperkt vullen !!!!

Hiermee bespaart een frequente duiker niet een paar tientjes, maar al gauw meer dan honderd Euro per jaar! Daarnaast ben je af van het gewissel voor de muntautomaat of continue met een zak muntjes te lopen “slepen”.

PRIJZEN: 

Inhoud Maximale vuldruk Kosten per jaar
5 liter 220 bar € 45,-
7 liter 220 bar € 50,-
8 liter 220 bar € 55,-
10 liter 220 bar € 60,-
12 liter 220 bar € 65,-
15 liter 220 bar € 75,-
Dubbel 7 220 bar € 90,-
Dubbel 10 220 bar € 110,-
Dubbel 12 220 bar € 120,-
10 liter 300 bar * € 70,-
12 liter 300 bar * € 85,-
Dubbel 10 300 bar * € 130,-
Dubbel 12 300 bar * € 160,-

* 300 bar flessen worden voor u gevuld. Je kunt erop wachten. Beter is om de fles af te geven en op een later tijdstip op te halen. Vanwege de warmteontwikkeling zal de fles na afkoeling altijd in druk teruglopen. Als je later terug komt, kunnen wij de fles voor je “aftoppen” zodat er ook echt 300 bar in zit.

Let op! De vulabonnementen zijn wel per persoon en per cilinder. Heeft u meerdere flessen, geen probleem, elke volgende fles geeft extra korting. Informeer naar de voorwaarden bij ons in de ABC shop.

Het spreekt voor zich dat uw fles gekeurd dient te zijn volgens de daarvoor geldende normen. Voor uw en onze veiligheid worden niet gekeurde flessen geweigerd!

Ter illustratie: Uitgaande van een gemiddelde vulprijs van € 3,50 per keer voor een 10 liter fles zijn dat dus 18 vullingen om het abonnement bedrag van € 60,- te evenaren. Alles wat je vaker vult is dan dus “in the pocket” !!!
Uiteraard is onze Bauer luchtcompressor voorzien van alle keuringseisen.

Wil jij ook goedkoop, onbezorgd én onbeperkt je duikfles vullen, kom dan langs met je fles

Gebruiksaanwijzing vulpaneel

 • Noodstop moet uitgetrokken zijn, zodat gele rand zichtbaar is. Alleen in noodgevallen mogen ze ingedrukt worden om het vullen direct te stoppen!
 • Sluit de slang aan op de fles
 • Zet de vulkraan hendel naar beneden
 • Draai fleskraan open
 • Gooi nu muntjes in de automaat tot de gewenste druk.
 • Draai fleskraan dicht
 • Zet de vulkraan hendel weer omhoog om te ontluchten
 • Haal de slang van de fles.

NB

 • Auto’s mogen kort geparkeerd worden aan de achterzijde van het zwembad, uitsluitend om flessen te vullen, op voorwaarde dat alle toegangsdeuren van het zwembad en vulstation te allen tijde vrij gehouden worden.
 • U wordt vriendelijk verzocht stapvoets over het fietspad te rijden!
 • Wij vragen u rekening te houden met de omwonenden en niet onnodig lawaai te maken.