PADI Discover Scuba Dive

 

De Discover Scuba Dive (DSD) of introductieduik biedt je de mogelijkheid om met de duiksport kennis te maken. Wil je wel eens weten hoe het is om onder water adem te halen en gewichtsloos in het water te zweven ? Kom dan eens naar een introductieavond, welke regelmatig op zaterdag wordt gehouden onder de deskundige begeleiding van PADI professionals.

Het programma start om 17.00 uur met een theorie presentatie in ons leslokaal en het duiken vindt plaats van 19.00 – 20.00 uur in het zwembad van Almere-stad. Daarna kun je aan de bar van ons duikcentrum tijdens de après-dive alles over duiken vragen aan de aanwezige clubleden en instructeurs.

Je betaalt voor deze “Introductieduik” duik slechts € 39,50 per persoon incl. een consumptie voor en na het duiken en gebruik van de benodigde duikmaterialen. Minimum leeftijd voor deelname is 12 jaar.

Heb je de smaak te pakken en schrijf je je in voor de PADI Open Water Diver cursus, dan is deze introductieduik geheel GRATIS!

Bekijk de agenda om te zien wanneer wij weer een introductieduik hebben of neem contact met ons op.

KLIK HIER OM JE NU IN TE SCHRIJVEN

 

Discover Scuba Diver + Buitenwaterduik

Dit programma biedt een ieder, die nog nooit gedoken heeft, de mogelijkheid om op een veilige manier de mooie onderwaterwereld en deze avontuurlijke en toch ontspannen sport te ontdekken zonder een uitgebreide cursus te hoeven volgen.

De introductie omvat een theoretisch gedeelte, een duik in zwembad én een buitenwaterduik tot maximaal 12 meter in Vinkeveen. Dit programma kan in één weekend gegeven worden. Je oefent eerst met je instructeur enkele vaardigheden in het zwembad en gaat de volgende dag de onderwaterwereld in Vinkeveen verkennen.

De kosten van dit programma bedragen  € 109,00. Inbegrepen zijn de kosten voor de theorieles en het gebruik van duikmaterialen, incl. de flesvullingen. Bovendien ontvang je het “Discover the blue planet” logboek en een certificaat. Minimum leeftijd 12 jaar. Als je dit programma afgerond hebt, mag je daarna – onder voorwaarden – overal ter wereld duiken onder toezicht van een PADI Professional.