Discover Scuba Diving

De Discover Scuba Diving (DSD) of introductieduik biedt je de mogelijkheid om met de duiksport kennis te maken. Wil je wel eens weten hoe het is om onder water adem te halen en gewichtsloos in het water te zweven ? Schrijf je dan in voor de DSD, welke regelmatig op zaterdag wordt gehouden onder de deskundige begeleiding van PADI professionals.

Het programma start thuis al met eLearning ter voorbereiding. Voorafgaand aan het zwembadprogramma geven we een korte aanvullende theorie presentatie in ons leslokaal, waarin wij de duikuitrusting uitleggen en de werking laten zien en we onderwerpen herhalen zoals comfortabel afdalen en opstijgen, technieken om te klaren en uiteraard het ademen onder water. Tevens maak je kennis met jouw begeleider voor die avond en stellen we je in de gelegenheid alle vragen te stellen over het duiken en PADI-duikopleidingen.

Je betaalt voor deze Discover Scuba Diving duik slechts € 49 per persoon incl. eLearning, certificaat, consumpties en het gebruik van alle duikmaterialen. Minimum leeftijd voor deelname is 10 jaar.

Heb je de smaak te pakken en schrijf je je in voor de PADI Open Water Diver cursus, dan is deze introductieduik geheel GRATIS!

Bekijk de agenda om te zien wanneer wij weer een introductieduik hebben of neem contact met ons op.

PADI Discover Scuba Diving