Onderhoud en reparatie

Onderhoud en reparatie van uw duikuitrusting wordt in onze eigen werkplaats verricht door ervaren en gecertificeerde specialisten. Wij verrichten uitsluitend onderhoud aan de merken waarvan wij erkend servicedealer zijn. Indien het onderhoud gebeurt bij een niet erkende dealer, vervalt de garantie en productaansprakelijkheid op een automaat! 

Wij zijn erkend servicedealer van o.a. Mares, Tusa, Aqua Lung, Sea Quest, Suunto en Cressi Sub. Bij ons ingeleverde duikmaterialen voor een servicebeurt worden volgens de fabrieksspecificaties nagekeken en getest. Van het onderhoud ontvangt u een overzichtelijk onderhoudsrapport bij, zodat je kunt zien wat er gedaan is. Ook laten we de onderdelen zien die vervangen zijn. 

Prijzen

  • Automatenset (1e en 2e trap + octopus) € 140
  • BCD Trimvest (standaard inflator) € 49
  • BCD Airtim € 59
  • BCD Airtrim Mares € 69 (oud type € 89)
  • Heb je jouw automatenset en/of BCD’s bij ABC Dive aangeschaft? Dan ontvang je 20% korting op de onderhoudskosten, mits deze binnen de voorgeschreven onderhoudstermijn bij ons zijn aangeboden en onderhoud immer door ABC Dive is uitgevoerd.

Onderhoud duikflessen

Inlevermomenten: 

Hieronder tref je een overzicht aan van data waarop de flessen gehaald en teruggebracht worden. De fles dient uiterlijk op vrijdag de week ervoor ingeleverd te zijn.