Met genoegen kunnen wij mededelen dat wij de zaak hebben verkocht!
Per 1 april 2015 wordt ons bedrijf overgenomen door Remco Roelofs en zijn vrouw Esther.
Zij zullen zowel het duikcentrum als de horeca in zijn geheel overnemen en het in de huidige vorm voortzetten.
De komende maanden zullen jullie Remco en Esther al veelvuldig rond zien lopen en meewerken om het bedrijf en de klanten goed te leren kennen. Wij streven ernaar de overname zo geruisloos mogelijk te laten verlopen en langzamerhand het stokje aan de nieuwe eigenaren over te dragen.

Op 1 april volgend jaar houden wij er dan helemaal mee op! Wat we gaan doen? Heerlijk van ons pensioen genieten na ruim 50 jaar werken, wat rondhangen op deze wereld, leuken dingen doen en vooral genieten van het leven zolang het nog kan!
Nooit was werken voor ons een straf; sterker nog, wij hebben altijd van onze hobby ons werk gemaakt en vooral de laatste 15 jaar waren zeer afwisselend en super gezellig. We nemen dan ook verhuisdozen vól met hele leuke herinneringen mee en daarover al kunnen we dagen volpraten.

Bedankt allemaal voor de klandizie en jullie aandeel in de mooie tijden die we achter ons laten.
Wij gaan ervan uit dat jullie ook Remco en Esther  de kans en het vertrouwen geven zoals wij dat altijd hebben gekregen en wij wensen hun heel erg veel succes!

Tot 1 april 2015 kun je nog bij ons terecht met vragen e.d. en ook ná 1 april 2015 blijft dit e-mail adres gewoon hetzelfde en kun je dus contact opnemen met Remco & Esther Roelofs via info@abcdive.nl . Ook de website www.abcdive.nl wordt overgenomen. Voor defecten en klachten, al dan niet onder garantie, van duikmaterialen en artikelen die bij ons zijn gekocht, evenals voor service, reparaties, etc. kun je uiteraard doorlopend bij Aqua Business Centre terecht.

Ik weet zeker dat we alles best wel gaan missen, maar dan is het fijn dat ABC er gewoon nog is en we hier binnen kunnen stappen wanneer we maar willen. Afscheid nemen doen we dan ook niet en het zou heerlijk zijn om te zien dat ABC Dive nog lang blijft voortbestaan . Want ja, gezellig was het! Bedankt voor de ongelofelijke fijne tijd!

Met vriendelijke groet,
Chris & Marja de Vries