Van je hobby je werk maken? Ook een PADI-instructeur worden en jouw passie overbrengen op nieuwe duikers? Of wil je reeds gebrevetteerde duikers helpen om meer uit het duiken te halen met vervolgopleidingen?

Vanaf heden verzorgt ABC Dive naast vrijwel alle recreatieve PADI opleidingen ook de PADI Pro opleidingen tot Instructeur (OWSI), Master Scuba Diver Trainer (MSDT) en Staff-instructeur. Met trots melden wij dat we vanaf heden naast een PADI 5 star Dive Center nu ook een PADI 5 star Instructor Development Center zijn.

Wij gaan hiervoor samenwerken met De Tuimelaar uit Groningen. PADI Course Directors Maarten van Baal en Herman Werkman zullen de opleidingen bij ABC Dive verzorgen. Met meer dan 30 jaar duikervaring –  meer dan 800 instructeurs gebrevetteerd – in 2007 door PADI uitgeroepen tot “Entrepreneur of the Year” en in 2010 tot “Most innovative member” – haalt ABC Dive niet een bak, maar een oceaan aan ervaring binnen! Wij durven dan ook rustig te stellen dat we tot de beste Instructor Development Centers van Nederland behoren!

De eerste IDC (Instructor Development Course) start al op 29 mei. Schrijf je nu in!

Alle informatie over de IDC staat zeer binnenkort op onze website. Kun je niet wachten en wil je alvast meer informatie neem dan contact op met Remco Roelofs van ABC Dive: info@abcdive.nl