PADI Seal Team

5 Aquamissions

Het PADI Seal Team is er voor jonge duikers die op zoek zijn naar plezier en actie in het zwembad, met de spannende AquaMissions. Heb je je weleens afgevraagd hoe het zou zijn als je gaat duiken met flitslichten, hoe je digitale onderwaterfoto’s kunt maken of hoe je moeiteloos als een astronaut door het water kunt zweven?

PADI Seal Team

Naast het aanleren van de basisvaardigheden voor duiken, zijn er ook de speciale Aquamissions zoals wrakduiken, navigeren, zweven in het water, bewustzijn van de onderwaterwereld en nog veel meer. PADI Seal Team omvat het doen van maffe dingen in het zwembad, vrienden maken, en delen in het avontuur van de onderwaterwereld.

Om officieel lid te worden van het PADI Seal Team moet een kind de eerste 5 van de 15 AquaMissions afronden. Deze activiteiten ontwikkelen de basis vaardigheden en kennis voor het duiken, waarmee de kinderen op verdere avonturen voorbereid worden.

De kinderen leren over het duiken door het bekijken van de PADI Seal Team DVD, het lezen in het Seal Team AquaMissions Activity boek en de briefings die voor de sessies door hun PADI Instructeur gehouden worden. Iedere AquaMission bestaat uit een briefing, een deel voor het ontwikkelen van vaardigheden en een spel of activiteit.

Door het afronden van de sessie in het zwembad en het beantwoorden van de vragen in hun PADI Seal Team AquaMission logboek komen de jonge duikers in aanmerking voor een AquaMission sticker. Het afronden van AquaMission 1 tot en met 5 betekent dat de kinderen “PADI Seal Team Member” zijn. Het ontvangen van de lidmaatschapskaart (pasje met pasfoto!) van het PADI Seal Team en het bijbehorende certificaat geeft de kinderen erkenning voor hun prestaties en biedt ze de mogelijkheid om door te gaan in hun verdere duikcarrière.