Tijdens het PADI forum op DUIKVAKER (4-2-2018) ontving ABC Dive uit van handen van Jan van Voorst, PADI Regional Manager, en Margriet Schuur, PADI Training consultant, een prachtige Award!

De Award ontvingen wij vanwege significante groei in duikspecialty cursussen en toegenomen aantal opgeleide PADI Master Scuba Divers.

Wij zijn verguld met deze Award, die wij zien als een bekroning op onze passie om duikers de kennis en vaardigheden te leren om nog meer uit het duiken te halen. Een effort van het gehele ABC Dive TEAM, waarop ik bijzonder TROTS ben!

PADI Specialty Courses

Wat zijn Specialty cursussen en wat is een Master Scuba Diver?

Met een PADI Open Water Diver brevet – je eerste duikbrevet – verkrijg je een goede basis van kennis en duikvaardigheden. Je Open Water brevet is je toegangsbewijs tot de onderwaterwereld. Je haalt echter nog meer uit het duiken door het volgen van Specialty cursussen. In een Specialty cursus – doe je kennis op over,  leer je specifieke technieken en vaardigheden en leer je tevens alles over veiligheid horend bij – een specifiek onderwerp zoals bijvoorbeeld nachtduiken, wrakduiken, droogpakduiken, navigeren onder water en vele andere duikspecifieke onderwerpen.

PADI Master Scuba DiverHet PADI Master Scuba Diver brevet is het hoogst haalbare recreatieve duikbrevet en daarmee jouw individuele Award! Je behoort daarmee tot een select gezelschap. Dat mag ook wel, want het is jouw bekroning nadat je minimaal 5 Specialty cursussen hebt gevolgd, in het bezit bent van een EFR/EHBO diploma, Rescue Diver bent en minimaal 50 duiken hebt gemaakt.

Afgelopen jaar hebben wij vele duikers geholpen meer uit het duiken te halen middels diverse specilty cursussen. Een aantal van hen hebben we mogen belonen met het felbegeerde Master Scuba Diver brevet.

Wil jij ook jouw mogelijkheden onder water verder uitbreiden, klik dan hier of kom langs voor een persoonlijk gesprek en advies en wie weet behoor ook jij binnenkort tot het elite groepje van Master Scuba Divers! Same PlanetDifferent World

Met sportieve groet namens het hele ABC Dive TEAM,

Remco Roelofs