ALMERE MARKTONDERZOEK ADVIES - AMA

Tijdens de Challenge Almere-Amsterdam op 9 september jl. won ABC Dive een prachtige prijs; een online klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd door Almere Marktonderzoek Advies – AMA 

AMA heeft tussen 13 november en 5 december 2017 de enquête gehouden. Na het uitwerken van alle resultaten heeft ABC Dive een zeer uitgebreid en gedegen rapport ontvangen. De uitkomst is zeer positief, met name de waardering van onze cursisten is zeer goed te noemen.

Langs deze weg willen wij iedereen – die de tijd heeft genomen om zijn/haar mening te geven – enorm bedanken! Het is fijn te horen dat wij het goed doen, echter  “Nobody is perfect”. Het is zeker zo fijn om goede tips en verbeterpunten te ontvangen. Ook grote dank daarvoor, want hiermee kunnen we het nog beter doen!

Ook willen wij het hele team van AMA enorm bedanken voor hun betrokkenheid, enthousiasme, adviezen en uiteraard het uitvoeren en uitwerken van het klanttevredenheidsonderzoek. 

TROTS presenteren wij hieronder de resultaten, gebaseerd op 72 volledig ingevulde enquêtes.

Waardering ABC Dive cursussen

Rapportcijfers ABC Dive cursussen

Enkele quotes hierbij gegeven: 

“De houding van de instructeurs ze wilde graag alles vertellen over hun duikervaringen en waren toenaderbaar.”

“De instructeurs luisteren goed naar wat de cursist te zeggen heeft. Ze helpen goed als het even niet goed gaat en geven complimenten als je iets goed doet.”

“De begeleiding was top! De instructeurs zijn heel geduldig en vaardig.”