Marja de VriesHoewel wij wisten dat er geen beterschap meer mogelijk was, valt het ons zwaar te moeten mededelen dat na een moedig gedragen ziekte wij afscheid hebben moeten nemen van Marja de Vries.

 

Marja is donderdag 26 januari op slechts 67 jarige leeftijd – omringd door haar dierbaren – rustig ingeslapen. 

 

Marja en Chris de Vries zijn in 1999 gestart met Aqua Business Centre (ABC Dive) – de eerste PADI duikschool in Almere. Ze zijn begonnen aan de Markerkant en openden kort daarna ook een duikwinkel met vulstation op Zandeiland 4 te Vinkeveen. Begin 2012 zijn de duikschool en -winkel verhuisd naar het zwembad van Almere Stad, alwaar ABC Dive vandaag de dag nog steeds is gevestigd. 

 

Marja de VriesEind 2013 besloten Marja en Chris om hun bedrijf te verkopen. Zij wilden – na een leven lang hard werken – eindelijk gaan genieten van hun welverdiende pensioen, samen de wereld rondreizen en o.a. vele mooie duiken maken. Hoe oneerlijk is het, dat begin 2015 – net na de overname – longkanker werd geconstateerd. Met veel wilskracht en steun van haar dierbaren heeft ze – ondanks haar ziekte – nog volop geleefd en vele leuke dingen gedaan met Chris en haar familie.

 

Nagenoeg alle leden van het huidige ABC Dive TEAM zijn opgeleid door Marja zelf en waren voorheen ook al onderdeel van Marja’s Staff. Namens ons allen – Marja’s Staff – wensen wij Chris, Jill, Erik, kleinkinderen, Marja’s moeder, familie en vrienden heel veel kracht en sterkte toe!

 

Marja blijft een plekje houden in ons hart. Wij zullen je missen!