100% PADI Aware PartnerABC Dive = 100% AWARE Partner

Met trots kondigen wij aan vanaf heden 100% partner te zijn van PADI Aware Foundation.

PADI Aware Foundation (voorheen Project Aware Foundation) is een non profit organisatie die al ruim 30 jaar bestaat. Haar missie is om lokale actie’s te stimuleren voor het wereldwijde behoud van de oceaan – Local Action – Global Impact. De missie wordt  bevorderd door middel van burgerwetenschap, openbaar beleid en gemeenschapssubsidies. Met PADI’s werelds toonaangevende opleidingsorganisatie voor duikers – streven we naar onze collectieve visie om een evenwicht te bereiken tussen de mensheid en de oceaan. SEEK ADVENTURE – SAVE THE OCEAN.

PADI Aware Foundation betrekt wereldwijd duikers bij educatie en natuurbeschermingsacties door bewustwordingsprogramma’s (AWAREness) over Zeevervuiling, Haaien & Roggen bescherming, Klimaatveranderingen, koraalriffen en beschermde zeegebieden. 

Wil jij meer weten over PADI Aware Foundation, kijk dan eens op https://www.padi.com/aware

Wat kun jij doen?

Bij ABC Dive nemen wij onze taak als ambassadeur van de onderwaterwereld serieus en willen als Torchbearer (fakkeldrager) samen met jou een steentje bijdragen. Door een cursus te volgen bij ABC Dive, draag jij automatisch ook je steentje bij. We leren je tijdens elke cursus hoe je milieubewust duikt en voor elk brevet doneert ABC Dive aan PADI Aware Foundation en ontvang jij als dank een speciaal brevet met een bijzondere afbeelding van een Manta, Haai of ander bijzonder oceaanbewoner en het PADI Aware Foundation logo.