ABC Dive, een méér dan compleet duikcentrum!

Wij zijn al ruim ruim 20 jaar hét 5 Star PADI DiveCenter van Almere voor alle recreatieve duikopleidingen  …….  en sinds begin 2015 ook 5 star PADI Instructor Development Center (IDC).

ABC Dive is gevestigd in het Zwembad van Almere Stad en beschikt over een ruime parkeerplaats (gratis).

Missie

Wij zijn gepassioneerd duikers die graag onze passie met jou willen delen. Graag nemen wij jou mee in de schoonheid van de onderwaterwereld – Same Planet – Different World.

Met onze passie en enthousiasme prikkelen wij nieuwe en bestaande duikers, die we onder het motto “Diving is Fun” opleiden. Wij helpen nieuwe duikers het felbegeerde PADI brevet – en daarmee hun toegangsbewijs tot de onderwaterwereld – te behalen. Reeds gebrevetteerde duikers helpen wij door hun vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen zodat de duiksport hen meer diversiteit en mogelijkheden te bieden heeft.

Dit doen wij in een vertrouwde sfeer waarin Veiligheid en Fun hand in hand gaan. Door ons opgeleide duikers voelen zich tijdens en na hun opleiding dan ook verbonden met ABC Dive. Vele van hen blijven bij ons duiken en ontwikkelen zich verder door het volgen van vervolgopleidingen.

Neem het ons niet kwalijk dat we meer doen dat van ons verwacht wordt. Voor ons is de combinatie van Passie, Kwaliteit, Veiligheid en Fun onze manier van werken met als resultaat; jouw PADI brevet!

Wat vindt u bij ons?

  • WiFiCafe-Restaurant ABC Café voor een gezellig hapje, drankje, feesten en partijen
  • Ruim gesorteerde ABC Shop voor élke watersport: duikers, snorkelaars én (wedstrijd)zwemmers!
  • Introductieduik voor het héle gezin
  • PADI duikopleidingen vanaf 12 jaar
  • PADI Bubblemaker vanaf 8 jaar & Seal Team vanaf 10 jaar
  • Perslucht Vulstation tot 300 bar (zelfbediening tot 200 bar)
  • Verhuur van duikmaterialen en leslokaal
  • Onderhoud en reparaties duikmaterialen
  • Organisatie van (duik)evenementen (voor particulieren én bedrijven)
  • ……….en dat allemaal onder 1 dak!

ABC Shop is bereikbaar via het restaurant, door de hoofdingang van het zwembad. Het  wordt bewust niet alleen maar “duikshop” genoemd, want naast een uitgebreid duik- en snorkel assortiment leveren wij ook artikelen voor de zwemsport, zowel recreatief als voor de wedstrijd zwemmers.

Alles onder 1 dak

Leslokaal, duikuitrusting, vulstation, zwembad en horeca. Bij ons alles onder 1 dak. Je stapt bijna vanuit het leslokaal bij ons het water in. Geen gesjouw meer van zware duik apparatuur heen en terug van de duikschool naar het zwembad en cursisten kunnen direct na de les een hapje en een drankje nuttigen aan de gezellige bar van ons restaurant ABC Café.

De formule van ons bedrijf is gezelligheid en goede service.

We zien ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Voor onze openingstijden, klik hier