Dive Friends BonaireABC Dive en Dive Friends Bonaire gaan samenwerken!

 

Bonaire kentekenplaatOnze samenwerking biedt jou unieke mogelijkheden. We kunnen jou zelfs helpen aan een baan als PADI Pro(fessional) op één van de meest gave (duik)plekken ter wereld! Niet voor niets staat er op de Bonairse kentekenplaten “DIVERS PARADISE“!

Wil jij wonen en werken op een tropisch eiland en dagelijks duiken? Spreekt “Live the dream – teach diving” jou aan? Dan zijn wij op zoek naar jou 👉of misschien wel andersom; jij naar ons 👈. Samen zorgen wij voor jouw “Life changing event“!

De opleiding tot PADI-duikinstructeur – Instructor Development Course IDC genoemd – wordt op Bonaire gegeven door de Course Director (CD) van ABC Dive. Ons zgn. “Job Placement IDCbetekent dat jij aansluitend aan jouw opleiding een baan aangeboden wordt als PADI-duikinstructeur bij Dive Friends Bonaire. Wil jij echter gewoon je IDC op een tropische locatie doen en daarna weer mee terug gaan naar NL – maar wel als 🤿-instructeur – dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Maar daar blijft het niet bij. Samen met Dive Friends Bonaire kunnen we jou ook helpen met een o.a. financiering van je opleiding, huisvesting en alle zaken die bij het wonen op Bonaire komen kijken.

Maar onze samenwerking met Dive Friends Bonaire gaat verder dan alleen IDC’s. “Job placement kan je al starten als je begint met je Divemaster opleiding (DM). Op Bonaire kun je 365 dagen per jaar duiken en dus elke dag bezig zijn met jouw DM-opleiding. Wij kunnen jou een Divemaster internship aanbieden. Je bent dan in dienst terwijl je opgeleid wordt. De kosten van je opleiding worden dan bekostigt door tijdens je opleiding ook te werken bij Dive Friends Bonaire. Aansluitend kun je blijven werken als DM of doorgaan en PADI-duikinstructeur worden met een arbeidscontract in de pocket 😎

Sign upNieuwsgierig geworden? Wil je weten hoe dit werkt? Kom dan langs op woensdag 5 oktober om 19:30 uur. [Gebruik de SIGN UP knop rechts]. Tijdens deze avond vertellen we alles over jouw mogelijkheden. Ook hebben we dan een live verbinding met Bonaire en wordt uitleg gegeven over “Job placement IDC”. Daarnaast vertellen die avond een aantal instructeurs uit zowel NL als uit Bonaire – hun verhaal over hoe ze instructeur zijn geworden en wat het hen gebracht heeft. 

Je hoeft geen Divemaster of Rescue diver te zijn om naar deze avond te komen. Het is juist voor alle duikers. We vertellen je graag wat jouw mogelijkheden zijn, ook al ben je nog maar net gestart of ga je binnenkort starten met duiken! We bespreken ook de groeimogelijkheden vanaf Open Water Diver. En je zult niet de eerste zijn die een jaar naar het behalen van je PADI Open Water Diver brevet zelf die cursus geeft als instructeur 😎

Het eerste IDC start 17 november al. Jij kunt begin december al een PADI-duikinstructeur zijn en starten met werken bij Dive Friends Bonaire! 

Wil jij 17 november al mee? Wacht dan niet tot 5 oktober, maar neem nu al contact met ons op

Boek jij binnenkort een ✈️ enkeltje Bonaire?

 

Dive Friends Bonaire is met 8 verschillende locaties het grootste dive center op het eiland – zie onderstaande video